Esports

El Reial Madrid només aconsegueix un empat a Mallorca (1-1)

L'ensopegada lleu del Reial Madrid al camp del Mallorca, on ha empatat amb un 1-1 torna a obrir les portes de l'esperança per al Barça a la Lliga. Els homes de Rijkaard reben aquest diumenge a la nit el Getafe al Camp Nou i esperen retallar diferències amb el líder: si els barcelonistes guanyen, es posarien a cinc punts dels madridistes.

L'altre equip que també hi té alguna cosa a dir és el Vila-real, que també juga aquest diumenge, al terreny del Sevilla. Els de Castelló van segons, i si guanyessin es posarien a quatre punts del Madrid. L'equip andalús al qual s'enfronta el Vila-real ocupa el sisè lloc en la classificació i no passa un bon moment.

Al Camp Nou, hi ha convocats els mateixos jugadors que aquesta setmana van guanyar el Schalke 04 en el partit d'anada dels quarts de final de la Champions. La victòria a Alemanya va donar un alè d'esperança als blaugrana després del desastre davant del Betis, i l'entrenador ha tornat a triar els jugadors que ho van fer possible.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.