Esports

El Madrid, davant la primera opció de títol

Amb la desfeta del Barça, els blancs poden ser campions avui si guanyen l’Athletic i el Vila-real no passa de l’empat al camp del Betis

Al Madrid se li presenta avui la primera opció d’aconseguir la Lliga després que el Barça no va poder guanyar ahir a Riazor, encara que l’equip blanc haurà d’esperar primer que s’acabi el Betis-Vila-real sense triomf groc. Si el Madrid remata la feina, ballarà a la Cibeles, tot i que la festa oficial es farà l’última jornada de Lliga.

Una de les principals novetats del matx (21.00, Canal +) és la tornada de Gurpegi als terrenys de joc després de la llarga sanció per dopatge. Joaquín Caparrós ha avançat que serà central titular i que el troba molt motivat i segur en el retorn a la competició.

Gurpegi, central titular
Igual d’optimista estava el tècnic andalús quan valorava què pot fer l’Athletic al partit, fins al punt d’afirmar que buscaran la victòria amb l’ànim de fer créixer l’Athletic i convertir-lo “en un equip més poderós, amb més prestigi i credibilitat”.

En aquest sentit, Schuster ha avisat els seus que l’equip basc arriba al Bernabéu sense pressió i que per aquest motiu és molt perillós, a més de recordar-los la bona ratxa dels bascos en resultats i joc. “Hem de pensar en el nostre partit, en el nostre estadi i en la nostra gent. Això és el més important perquè tota la resta depèn d’altres equips. El millor és centrar-nos en nosaltres, perquè no necessitem l’ajuda de ningú. Nosaltres sols podem liquidar la Lliga”, va manifestar l’alemany.

La principal novetat dels blancs és la tornada de Guti, que ocuparà el lloc del cada vegada més discutit Diarrá, que probablement sortirà del Madrid al juny, quan comenci a reorganitzar-se l’equip. Paral·lelament, algunes notícies des d’Anglaterra asseguren que el director esportiu, Pedja Mijatovic, ja s’ha reunit amb l’agent de Drogba, una opció que es treballa al club blanc des que Mourinho va ser acomiadat del Chelsea.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.