Esports

Txiqui: "Em veig a la final"

Semifinals de la Lliga de Campions

El director esportiu del Barcelona, Aitor "Txiqui" Begiristain ha assegurat avui, minuts abans de viatjar a Manchester, escenari del partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, que es veu "a la final de Moscou", una idea que justifica en "la capacitat de l'equip en aquesta competició".

Optimista, el responsable esportiu del Barcelona ha destacat que el conjunt blaugrana és "capaç" d'empatar amb gols o guanyar a Old Trafford, resultats que li assegurarien un lloc a la final de Moscou.

"Em veig a la final i veig a l'equip capaç. Ho hem fet molt bé en aquesta competició fins ara, per què no hauríem de repetir-lo a Old Trafford?", ha comentat Begiristain a l'aeroport del Prat.

El director esportiu del Barça creu que l'equip de Frank Rijkaard ha d'afrontar el partit davant el Manchester "amb optimisme i confiança" en la mesura en la qual "ha demostrat la capacitat per arribar a la semifinal de la Champions i donar una bona imatge".
La imatge del partit d'anada (0-0) és la referència a seguir, segons Begiristain ("espero al Barça de la Champions, amb la mentalitat amb la qual va jugar a casa"). L'equip també haurà de "defensar bé, tenir el control, al mig del camp recuperar ràpid la pilota i davant, marcar. És un treball d'equip perquè s'han de cobrir tots els fronts".

Encara que el Barcelona suma tres partits consecutius sense marcar, el director esportiu blaugrana ha insistit en que l'equip compta amb "un bon potencial golejador", en el qual confia per no arribar a la tanda de penals. "No seria el més agradable, patiríem molt."

"És un partit que cal jugar amb intel·ligència i no crec que el Manchester s'arrisqui massa, hi ha molt en joc i fa temps que l'United no coneix l'èxit a Europa, així que crec que ens trobarem un Manchester prudent".

El Barcelona de la Champions, solvent fins avui, no té res a veure amb el de la Lliga, aspirant tan sols a la segona plaça. Segons Begiristain, el canvi obeeix a un "factor mental", al fet que "mantenir la mateixa intensitat en les dues competicions és difícil i més quan saps que a la Lliga hi ha una gran diferència de punts".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.