Esports

El Manchester United, pendent de Rooney i Vidic

Lliga de Campions

El Manchester United afronta el partit de dimarts amb pressió afegida, després de ser derrotat pel Chelsea (2-1) i perdre l'oportunitat de sentenciar la Premier League. Els "diables rojos" van caure a Stamford Bridge en un partit que ha igualat el Chelsea i el Manchester.

El tècnic Alex Ferguson ja ha avisat que no tindrà "res a veure" el defensiu Manchester United que es va veure fa menys d'una setmana a Barcelona amb l'agressiu conjunt que té previst alinear a Old Trafford.

A Manchester, és dubte el defensa Nemanja Vidic, que es va lesionar davant el Chelsea (un cop a la cara, producte d'una acció amb Didier Drogba) i tampoc va jugar a Barcelona. L'United podria alinear la mateixa defensa que al Camp Nou, amb Hargreaves per la banda dreta i Brown com a central juntament amb Ferdinand.

Però, un dels dubtes més importants de Ferguson és Wayne Rooney, qui va patir un problema muscular en el partit davant el Chelsea, just després de marcar el gol de l'empat, i va haver de retirar-se abans d'hora per ser substituït per Cristiano Ronaldo, la major amenaça pel Barça.

Canvis, també al Barça
En aquest partit, la gran novetat serà el capità Carles Puyol, que es va perdre el partit d'anada per sanció. Puyol entrarà per substituir a Rafael Márquez, sancionat; un dels jugadors que millor va en el joc aeri.

L'entrada de Puyol pot ser l'única novetat a l'equip titular del Barça respecte al partit d'anada jugat al Camp Nou.

En la defensa Zambrotta, en el seu millor moment des que va arribar al Barça, i Abidal seran els laterals, i Milito l'acompanyant de Puyol.

L'alineació estarà en funció de si Rijkaard decideix jugar d'entrada amb Thierry Henry. S'ha instal·lat a Barcelona la teoria que el francès, més pel que va ser que pel que és, és un jugador temut pel United i la seva experiència i l'aprofitament de l'espai en les contres, fonamental per treure partit.

Henry, que va jugar a l'Arsenal entre el 1999 i el 2007, va marcar nou gols al United en els 18 partits que va jugar amb els londinencs. No obstant això, la seva presència obligaria el tècnic del Barça a deixar a la banqueta algun dels altres tres davanters que van actuar de sortida al Camp Nou: Messi, Eto'o i Iniesta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.