Esports

La catalana Belmonte bat un nou rècord en 200 braça i passa a la final

Mundials de Manchester

La catalana Mireia Belmonte s'ha classificat per a la final dels 200 metres braça dels Mundials de piscina curta que es disputen a Manchester després de batre el rècord d'Espanya amb un crono de 2.24.71.
La nedadora badalonina ha superat la plusmarca que tenia des de l'any 1998 Lourdes Becerra (2.26.13). Belmonte aspira aquesta tarda a conquerir la seva tercera medalla al Mundial després d'adjudicar-se la plata als 200 metres estils i el bronze en els 400 metres estils.

D'altra banda, el català Aschwin Wildeboer s'ha classificat per a la final dels 200 metres esquena després de fer el tercer millor temps de les sèries.

El relleu masculí dels 4x100 metres estils també s'ha classificat per a la final en batre el rècord d'Espanya amb un crono de 3.29.36. L'equip format per Aschwin Wildeboer, Borja Iradier, Rafael Muñoz i Eduard Lorente han fet el quart millor temps de les sèries.

La nota negativa l'ha protagonitzada per Érika Villaécija, que s'ha quedat fora de la final dels 200 metres lliures després de marcar el tretzè temps (1.57.78).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.