Esports

Mireia Belmonte no entra a la final dels 200 estils

Olímpics Catalans

La jove nedadora badalonina Mireia Belmonte no ha pogut classificar-se per a la final dels 200 metres estils dels Jocs Olímpics de Pequín 2008 després d'acabar setena en la sèrie semifinal.

La catalana ha compartit piscina amb autèntics monstres com la zimbabuesa Kirsty Coventry, la nord-americana Katie Hoff o l'australiana Stephanie Arrissi, actual campiona olímpica dels 400 estils.

Belmonte, que té un rècord personal de 2:11.16, no ha pogut remuntar posicions i ha acabat penúltima amb un discret registre de 2:13.45, el catorzè temps de totes les participants.

"Ara comença un altre cicle"
Mireia Belmonte, de 17 anys, ha afirmat que s'entrenarà "durament" per ser en els primers llocs a Londres 2012. "D'aquí a poc començo un altre cicle de quatre anys en què m'entrenaré. Eren els meus primers Jocs, el nivell és més gran que en l'Europeu i les rivals també són més fortes", ha manifestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.