Esports

Edmílson es reincorpora als entrenaments amb la resta de la plantilla

BARÇA

El migcampista brasiler José Edmílson s'ha reincorporat avui als entrenaments amb la resta del grup, cinc mesos després de ser operat del genoll dret, i ha completat la sessió de treball al costat dels seus companys.

Després de realitzar un escalfament en solitari, més llarg que el de la resta de la plantilla, Edmílson ha participat amb plena normalitat a l'entrenament, protagonitzat pels 'rondos' i diversos circuits amb pilota.

Edmílson ha estat operat el 22 de juny de 2007 pel doctor Ramon Cugat del genoll dret a causa de les constants molèsties que va patir durant tota la temporada passada.

El migcampista brasiler es va perdre el Mundial de 2006 a causa d'una lesió en el menisc lateral extern del genoll dret. "És lògic que el genoll hagi anat patint durant aquest temps, sobretot els cartílags, per l'estrès que suposa seguir jugant, i hem hagut de fer una neteja de tota l'articulació una mica laboriosa, en què fins i tot li hem posat factors de creixement", ha explicat Cugat després de la intervenció quirúrgica.

Malgrat la seva tornada als entrenaments, Edmílson encara no compta amb l'alta mèdica oficial per part dels serveis mèdics del club.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.