Esports

Kovalainen, Glock i Raikkonen, podi al GP d'Hongria

Fórmula 1

El finlandès Heikki Kovalainen (McLaren) ha guanyat el Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1, onzena prova puntuable del mundial, en què l'alemany Timo Glock (Toyota) ha estat el segon, mentre que Kimi Raikkonen (Ferrari) ha acabat tercer.

Kovalainen ha triomfat quan el brasiler Felipe Massa (Ferrari), que anava primer des de l'inici de la carrera, ha trencat el motor a la volta 67, a tres pel final, fet que ha permès al seu company Raikkonen entrar al podi, quan lluitava en la quarta posició per adelantar a Glock, que fa dues setmanes va tenir un accident a Alemanya i avui pujarà al podi per primera vegada en la seva carrera.

Fernando Alonso (Renault) ha acabat en quarta posició, després d'un gran començament de carrera en què ha avançat a Raikkonen, mentre que el gran favorit per al triomf, el britànic Lewis Hamilton (McLaren), ha punxat una roda a la volta 40 que l'ha apartat del podi, però finalment ha entrat cinquè, fet que li permet seguir al capdavant de la classificació del mundial de pilots.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.