Esports

Hamilton, 'pole' a Hongria

Fórmula 1

El pilot britànic Lewis Hamilton (McLaren) ha fet la pole al GP d'Hongria que demà diumenge es correrà al circuit de Hungaroring.

Aquesta ha estat la seva quarta pole que aconsegueix aquesta temporada, l'última fa dues setmanes al GP d'Alemanya, on a més a més va guanyar la carrera del diumenge i va confirmar el seu lideratge al capdavant de la classificació del mundial de Fórmula 1.

Fernando Alonso (Renault), pole l'any passar en aquest circuit quan corria amb McLaren, fins que la FIA el va sancionar per una irregularitat, sortirà des de la quarta fila, ja que ha acabat setè en els entrenaments oficials.

Al costat del líder del mundial des de la primera línia sortirà també Heikki Kovalainen (McLaren) que ha quedat segon.

El primer Ferrari sortirà des de la segona fila, després de què el brasiler Felipe Massa hagi quedat tercer. Amb ell hi serà el polonès Robert Kubica (BMW), qui ha pogut robar el protagonisme al final a l'alemany Timo Glock (Toyota), qui fins als últims moments estava amb el segon millor temps de la sèrie.

Kimi Raikkonen (Ferrari) estarà al costat de Glock a la tercer línia, mentre que darrera d'ells dos arrencaran Fernando Alonso i Mark Webber (Red Bull).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.