Esports

La Federació Internacional d'Hoquei herba considera innocents les dues jugadores de la selecció espanyola que van donar positiu en el preolímpic

Hoquei herba

La Federació Internacional d'Hoquei herba (FIH) ha considerat innocents les dues jugadores de la selecció espanyola que van donar positiu en un control de dopatge durant el preolímpic disputat el mes d'abril passat a l'Azerbaidjan, on Espanya va aconseguir la classificació per als Jocs de Pequín.

Fonts de la federació espanyola han confirmat la decisió de la comissió judicial de la FIH, després d'analitzar les al·legacions presentades per Espanya i d'escoltar dimarts passat dia 15 el testimoni de les dues jugadores.

La comissió judicial considera que un dels positius va ser conseqüència d'una intoxicació que va patir part de la delegació espanyola i que en l'altre cas és "bastant dubtós que la prova analitzada fos de la jugadora de la selecció".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.