Esports

El brasiler Jonatas Domingos, cedit al Flamengo

El RCD Espanyol ha adquirit els drets econòmics del seu jugador Luis García

El jugador brasiler Jonatas Domingos, que amb prou feines ha comptat per al tècnic Ernesto Valverde aquesta campanya, jugarà cedit el que resta d'aquesta temporada i la següent en el Flamengo, el seu antic equip, després de l'acord aconseguit avui entre les dues entitats.

El Flamengo ha acceptat les condicions econòmiques necessàries i imprescindibles per fer possible la cessió de Jonatas Domingos. El club brasiler ha acceptat pagar la fitxa del jugador i pagar un milió d'euros en concepte de cessió. L'acord serà totalment vàlid en el moment en què es formalitzi tota la documentació.

Jonatas, el gran fitxatge de l'Espanyol de la temporada passada, no ha comptat per a Valverde aquesta campanya. De fet, el migcampista porta quatre partits consecutius sense anar convocat i, malgrat la seva qualitat, no ha estat capaç de guanyar-se un lloc a l'onze titular de l'entrenador.

Des de fa unes quantes setmanes, se sabia que el club català buscava una solució a la situació del futbolista, ja que amb prou feines tindria minuts. El jugador, fitxat com una estrella, tornarà al seu país per període d'any i mig.

Jonatas Domingos ha tingut poc temps per demostrar la seva qualitat, encara que fins i tot va marcar a la final de la Copa de la UEFA davant el Sevilla, però els seus actes d'indisciplina han estat una llosa massa pesada.

El jugador ha arribat diverses vegades amb retard -aquest mateix estiu es va incorporar tard a la pretemporada-, encara que la seva espantada al Brasil abans d'un partit de la UEFA a Israel va ser el moment més tens de la seva estada. Al marge dels seus problemes d'adaptació, el segrest del seu pare, ara fa un any, també li va afectar molt.

Amb la marxa de Jonatas Domingos l'Espanyol es desfà, momentàniament, del tercer brasiler en menys d'un any. Abans se'n van anar Fredson Camara i Eduardo Costa i és molt difícil que cap dels tres torni al club català.

El club compra els drets de Luis García
El RCD Espanyol ha adquirit els drets econòmics del seu jugador Luis García, després d'haver arribat a un acord amb una de les empreses del Grup Tarradellas, propietat del directiu del club Sebastián Javier, que va assumir el cost del fitxatge del futbolista, de manera que l'internacional passa a ser, amb caràcter general, jugador de l'Espanyol.

El club espanyolista només tenia fins ara els drets federatius de Luis García, com passa amb altres jugadors que van ser fitxats a través d'empreses formades per directius o del mateix president del club, Daniel Sánchez Llibre, que es va fer càrrec del fitxatge de Pablo Zabaleta, els drets del qual també està previst passin a l'entitat esportiva.

Sánchez Llibre ja va avançar ahir la predisposició de Javier per acordar el traspàs dels drets de Luis García en unes condicions favorables per al club. El mateix jugador ha explicat avui que s'havia assabentat per la premsa de les negociacions, però que està "eternament agraït" a Javier per la confiança que el directiu va dipositar en ell, quan el va fitxar del Mallorca fa dos anys i mig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.