Esports

Jonatas no s'ha presentat a l'entrenament i no s'ha acomiadat dels seus companys

El migcampista de l'Espanyol Jonatas Domingos, que jugarà cedit any i mig al Flamengo, no s'ha presentat avui a l'entrenament de la plantilla i, per tant, no s'ha acomiadat dels seus fins avui companys.

El tècnic, Ernesto Valverde, en ser preguntat per la seva absència s'ha limitat a contestar que no en sabia res. "Estarà resolent els seus problemes per poder anar-se'n", ha manifestat l'entrenador, qui pensa que la decisió és la millor per a les dues parts.

"Ho valoro des d'una perspectiva positiva per al club i per al jugador, perquè si es fa l'operació és perquè tothom hi està d'acord. Va arribar amb expectació, la seva adaptació no ha estat tan bona, encara que, potencialment, és un excel·lent jugador", ha comentat.

En aquest context, ha remarcat que va donar el vistiplau a la seva sortida. "Ens hagués agradat que hagués estat d'una altra manera. Va començar sent titular, però va tenir problemes. Reconeixem que és un bon jugador i que té coses que altres no, però hi ha una feina d'adaptació al club i als companys en què no ha tingut èxit", ha subratllat.

"Si no hi ha de participar, potser la sortida és de les millors solucions. Potser sí que ens quedem una mica coixos, però cal valorar les nostres possibilitats", ha manifestat.

Sobre la possibilitat d'incorporar un jugador ha estat clar: "És una qüestió que hem de valorar. Pensar a com queda la plantilla i el condicionant econòmic que pot haver-hi. Sempre tens alguna cosa mirada, però una altra cosa és saber si es pot pagar", ha declarat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.