Esports

Laporta assegura que Rosell "no seria un bon president"

El president del FC Barcelona, en una entrevista a Catalunya Ràdio aquest divendres, ha tornat a carregar contra l'exvicepresident esportiu Sandro Rosell, del qual ha dit que, malgrat les seves aspiracions a la presidència del Barça, l'exdirectiu "no seria un bon president". Laporta ha destacat que per l'experiència que ha adquirit com mandatari considera que es requereixen unes "virtuts i qualitats" de les quals Rosell no disposa. "Tinc vivències personals que fan que la meva opinió sigui clara i meridiana en aquest aspecte. És una persona que no pot ser president del Barcelona", ha conclòs.

Per altra banda, Laporta ha renyat l'empresari Josep Lluís Núñez, exmandatari barcelonista durant vint-i-dos anys, en censurar-lo per haver "posat pals a les rodes". El president ha desautoritzat Núñez per referir-se a la situació econòmica del club, després que l'expresident critiqués diumenge, durant la votació de la moció de censura, el nivell de riquesa del club. "Si vostès analitzen el que teníem abans i el que tenim ara, i fan una valoració, veuran la gran diferència: hauríem de tenir 40.000 milions de pessetes de patrimoni i de fons propis, i fa dos dies van dir que només teníem 3.000", va subratllar Núñez.

En referència a les declaracions de Núñez, Laporta ha afirmat que "no és veritat el que diu. I ell ho sap. El Barcelona es troba en una situació forta. Això és fer demagògia i això no correspon a un expresident del club. Només surt quan ens van malament les coses. El 2003 va sortir a posar pals a les rodes i ara, amb una situació complicada, ha tornat a sortir", ha indicat Laporta. "Aquest senyor només surt en moments en els quals el Barcelona es troba en una situació complicada. Afortunadament, quan va sortir el 2003, vam remuntar. A veure si ara succeeix el mateix", ha desitjat.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.