Esports

Rosell anuncia que es presentarà a les pròximes eleccions del Barça

Futbol

L'empresari Sandro Rosell, exvicepresident esportiu del Barça entre el 2003 i 2005, ha anunciat avui davant els mitjans de comunicació que es presentarà a la presidència barcelonista.
Rosell ha anunciat la seva posició davant la moció de censura i el que es pugui derivar d'ella, després de setmanes en què l'entorn del Barça es preguntava per què l'exvicepresident esportiu no sortia a la llum pública.

La idea que té Rosell és que si la moció de censura contra el president del Barça, Joan Laporta, i la seva junta, prospera en el referèndum del 6 de juliol, ell serà una opció en les pròximes eleccions. D'altra banda, si la moció no prospera, té previst presentar-se a les eleccions del 2010, quan finalitza el segon mandat de Joan Laporta.

"Vull anunciar el meu propòsit de presentar-me a les pròximes eleccions del club, sigui quina sigui la data en la qual finalment se celebrin. Fa tres anys vaig dir "mai diguis mai", però sempre m'he considerat un home d'acció i aquí estic. Aquell "mai" amb matisos s'ha convertit en un "ara"", ha explicat Rosell.

L'exdirectiu de l'entitat blaugrana ha promès presentar "un projecte seriós, complet i rigorós" per al club i confeccionar un equip "del qual els socis se sentin orgullosos i que estigui a l'altura, tant en el moment de guanyar com en el de perdre".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona