Esports

Laporta recorda que el Barça va guanyar dos títols l'any que va fer pretemporada asiàtica

Zambrotta, Oleguer i Thuram consideren que la gira per Àsia no és "la millor" manera de fer la pretemporada

Primer va ser Lilian Thuram, després s'hi va afegir Gianluca Zambrotta i també Oleguer. Els tres jugadors del Futbol Club Barcelona han afirmat que la gira que l'equip inicia demà i que el durà a l'Àsia no és la millor manera de preparar la temporada. Zambrotta diu que seria "millor" quedar-se a Barcelona, però també ha matisat que entre l'11 d'agost, dia de tornada, i l'inici de la temporada, a finals del mes, tindran temps per recuperar. Oleguer també hi ha dit la seva, i ha coincidir amb els seus companys: la gira asiàtica no és "la millor" manera de preparar la temporada, però un cop assumit que s'ha de fer, admeten que el plantejament d'aquest any és millor que el de l'any passat.

Amb tot, les declaracions dels jugadors, a qui se'ls havia preguntat què opinaven de la gira, han arribat a les orelles del president del club, Joan Laporta, que ha manifestat que la gira per la Xina i el Japó respon a raons "esportives, econòmiques i d'imatge" i ha recordat que fa dos anys l'equip va preparar la temporada amb un a gira per Àsia i l'equip va conquerir la Lliga i la Lliga de Campions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES