L'Espanyol empata de penal al Sardinero

Jornada 11

L'Espanyol ha empatat "in extremis" a Santander i encadena set jornades sense conèixer la derrota en Lliga (1-1). Els homes de Marcelino han dut el control del matx i el conjunt espanyolista no trobava la manera de crear perill.
En el minut 57, el congolès Tchité ha avançat els càntabres en d'aprofitar el refús d'un penal aturat per Kameni. Valverde ha mogut la banqueta en el segon temps i quan tot semblava perdut, el capità Raúl Tamudo ha fet l'empat en transformar un penal en l'últim minut.

El Racing, juntament amb l'Espanyol, arribaven al matx com els equips que menys gols havien rebut a casa, només dos. A més, tots dos en ratxa, els catalans feia sis jornades que no perdien, i els càntabres, cinc.

En els primers compassos del matx, el Ràcing ha imposat un nivell de joc molt alt, i els espanyolistes no es trobaven còmodes sobre la gespa de El Sardinero.Els homes de Marcelino han donat el primer avis en el minut 5. Garay ha rematat una falta al segon pal, però ha arribat tan forçat que no ha inquietat el camerunès Kameni.

En el tram final de la primera meitat, els de Valverde han reaccionat i han portat perill mitjançant Luís García. Per part càntabre, Munitis ha estat l'home més destacat i en el minut 32, a punt ha estat de batre Kameni després de marxar per velocitat de la defensa blanc-i-blava.

Els 3 canvis
En la represa, han començat a escalfar Tamudo, Riera i De la Peña, preveient Valverde que els necessitaria.

En el minut 53, Marc Torrejón ha comés un clar penal sobre Pedro Munitis. L'argentí Garay ha xutat, Kameni ha tocat i el rebot al pal dret l'ha aprofitat molt atent el congolès Tchité per fer pujar l'1 a 0.

Un minut després, Tamudo i Riera han substituït Soriano i Moha. En el 59, Valverde ha esgotat els tres canvis fent entrar Iván de la Peña pel serbi Lola. Tot i les substitucions, l'Espanyol no ha experimentat cap millora en el seu joc.

Coro ha vist la targeta vermella directa per una duríssima entrada sobre l'exespanyolista Serrano a deu minuts per al final. Però quan tot semblava perdut, Luis Fernández ha fet penal sobre Luis García. El capità no ha fallat i ha transformat l'empat a 1 definitiu després d'enganyar Toño.