Esports

Beltrán, detingut per dopatge

Tour de França

El ciclista espanyol Manuel 'Triki' Beltrán va ser detingut i expulsat ahir del Tour de França després de donar positiu per EPO a la primera etapa de la ronda francesa mentre que Liquigas, el seu equip, ha expulsat també al ciclista i de moment es manté en la competició francesa.

Beltrán ha demanat avui "respecte fins tenir el resultat de la mostra B" en un comunicat de premsa on també ha exculpat "els patrocinadors i companys de l'equip", que ha desitjat "no es vegin perjudicats pel que ha succeït".

"Vull manifestar el desig que ni els patrocinadors de l'equip ni els companys es vegin perjudicats pels fets i espero que ningú prengui accions en contra que pugui perjudicar-los de manera indiscriminada", ha dit Beltrán.

En el comunicat, el ciclista, que ha reconegut haver estat fins a les 3 de la matinada en dependències policials, ha demanat "respecte", després dels fets del dia d'ahir, en què se li va comunicar "per part de la Federació Francesa de Ciclisme el resultat positiu del control antidopatge a la seva mostra A".

"Seguint els passos habituals en aquest tipus de procediments, sol·licitaré l'anàlisi de la mostra B i prego que es respecti la presumpció d'innocència fins tenir el resultat de l'esmentada anàlisi", s'ha defensat el veterà corredor andalús.

A més, Manuel Beltrán, gregari d'Abraham Olano i Lance Armstrong, entre d'altres, al llarg de la trajectòria, ha mostrat la tristesa perquè el possible dopatge pugui esquitxar "l'organització i els patrocinadors del Tour de França".

Finalment, l'escalador del Liquigas ha volgut "agrair els comentaris de suport rebuts amb el desig que tot s'aclareixi convenientment". "Tots m'han recordat les vegades en què l'anàlisi de la mostra B no ha confirmat el resultat de l'anàlisi de la mostra A", conclou el comunicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona