Esports

L'empresa que va deixar els seguidors de l'Espanyol sense anar a Glasgow els pagarà una compensació

L'empresa que va deixar a uns 400 seguidors del RCD Espanyol sense viatjar a Glasgow per a assistir a la final de la Copa de la UEFA pagarà una compensació als afectats la pròxima setmana, després de l'acord aconseguit per la companyia, Travel Gallery, amb la Federació Catalana de Penyes del club (FCPE).

Ambdues parts, amb el club com intermediari, han arribat a un acord pel qual els afeccionats afectats percebran l'import del viatge que havien pagat, uns 400 euros per persona, i una compensació pel preu de la seva entrada per al partit.

L'empresa Travel Gallery ha lliurat els mitjans de pagament a la part corresponent de la FCPE perquè aquesta ho distribueixi entre els afectats que van contractar el vol. A més, ha emprès accions contra la companyia Flights & Habitis Airbroker S.L, amb la qual assegura havia acordat el subministrament dels avions que no van aparèixer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.