Esports

60.000 euros de sanció a l'agència de viatges que va estafar aficionats de l'Espanyol

Esports

El govern de la Generalitat ha imposat una sanció de 60.000 euros a l'agència de viatges Travel Gallery pels perjudicis ocasionats a desenes d'aficionats de l'Espanyol que no van poder assistir a la final de la UEFA que l'equip blanc-i-blau va disputar a Glasgow el 16 de maig de 2007.

Els afectats, uns 400, havien comprat a través d'aquesta agència un paquet de vol i dos dies d'hotel que els va costar 274 euros per persona. Quan van arribar a l'aeroport del Prat, però, van descobrir que el seu vol no existia, fet que va impossibilitar a molts d'ells viatjar fins a la ciutat escocesa per veure la final.

Incompliments
La direcció general de Turisme del departament d'Innovació, Universitats i Empresa ha imposat de forma solidària una multa de 60.000 euros a Italspain Flights SL i AP Turismo Tour Operator SL, ja que són les dues societats sota les quals operava Travel Gallery, per incomplir les obligacions contractuals o legals, que van ocasionar perjudicis molt greus als usuaris.

Després dels fets, ja es van efectuar inspeccions a la seu de l'agència de viatges, on els inspectors van constatar que l'empresa estava tancada des que el personal havia marxat el 15 de maig del 2007, un dia abans de la sortida dels vols cap a Glasgow. També es va constatar que les adreces de les seus de les dues societats eren falses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.