Esports

Messi: "Rijkaard pot solucionar els problemes del Barcelona"

Messi ha recordat que el partit que el Barcelona va perdre contra el Getafe (2-0) va ser "el pitjor" de la seva vida

El davanter argentí Lionel Messi ha dit que desitja que al Barcelona "deixin treballar" l'entrenador Frank Rijkaard perquè trobi "solucions" als problemes que pateix l'equip a la Lliga espanyola.

"El que desitjo és que deixin treballar Rijkaard perquè ell pot solucionar aquest problema. Ell té la maduresa per trobar respostes al que ens està passant", ha dit el futbolista de Rosario, que s'entrena a Buenos Aires amb la selecció del seu país que participa en les eliminatòries del pròxim Mundial.

"Després de tot el que vam perdre fora de casa, que ha estat bastant, només estem a quatre punts de distància del Reial Madrid" en la classificació, ha comentat en una entrevista concedida al diari Clarín, de Buenos Aires.

Autocrítica
Messi ha recordat que el partit que el Barcelona va perdre contra el Getafe (2-0) va ser "el pitjor" de la seva vida. "No em va sortir ni una. Ni una passada. Ni una regatada. Era frustrant. I volia jugar de seguida un altre partit per parar la crítiques, sobretot a l'equip", ha indicat.

En indicar que a l'equip blaugrana no li costa guanyar fora de casa a la Lliga de Campions, ha dit que confia la situació canviarà a la Lliga.

"Espero passar un final d'any ple de felicitat, amb la selecció argentina com a líder de les eliminatòries sud-americanes i amb el Barcelona a la Lliga, i en els vuitens de la Copa de Campions", ha indicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES