Esports

Messi torna a prometre amor etern al Barça

Futbol

El barcelonista Lionel Messi ha tornat a proclamar aquest dijous el seu amor etern al Barça, equip al qual afirma que li agradaria "jugar tota la vida", defugint així qualsevol interès que puguin tenir altres clubs per contractar-lo.

L'atacant argentí del Barça ha participat avui en un acte solidari, com a padrí d'un llibre escrit per periodistes i davant les preguntes sobre si escoltaria l'oferta d'algun candidat a les pròximes eleccions a la presidència del Reial Madrid, ha tornat a dir no. "Ho he dit moltes vegades: si per mi fos, em quedaria tota la vida jugant al Barcelona. Hi ha coses com la felicitat i com ser al Barça, que no es poden pagar amb diners", ha subratllat Messi, que es troba en un moment de constant ascens en la seva carrera esportiva.

El futbolista està content amb la trajectòria que ha emprès aquest any el Barcelona i, encara que no ha volgut referir-se a les opcions d'obtenir la Lliga BBVA, la Copa del Rei i la Lliga de Campions, ha explicat que el seu equip "està bé" tant física com psicològicament.

L'argentí ha volgut afegir que respecta el Reial Madrid després de la seva trajectòria dels últims mesos, durant els quals ha retallat de dotze a sis punts l'avantatge dels barcelonistes com a líder. "Sabem que lluitaran fins al final", ha comentat el jugador. Messi ha mostrat el seu agraïment davant els elogis que recentment li va brindar l'actual seleccionador anglès, Fabio Capello, quan va comparar el seu nivell amb el de Maradona i Pelé quan van ser jugadors. "Capello sempre m'elogia. M'agrada. Més que l'època de Messi, m'agradaria que fos l'època del Barcelona i que duri", ha assenyalat el jugador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES