Esports

Messi aplaudeix el retorn d'Eto'o i que reneixi el trident amb Ronaldinho

El davanter del Barcelona Lionel Messi s'ha congratulat per la possibilitat que aviat es pugui tornar a repetir el trident ofensiu del Barça de l'any passat, integrat per Samuel Eto'o, Ronaldinho i el propi argentí.

Eto'o va rebre l'alta i ja entrarà a la llista de convocats, encara que no s'espera que Frank Rijkaard li doni l'alternativa des del principi de partit, i per tant serà més que probable que el jove Bojan torni a ser titular.

Messi s'ha alegrat que en el partit amistós d'aquest matí a la Masia del FC Barcelona en un mateix equip hagi tingut com a companys d'atac Ronaldinho i Eto'o. "És bo per al grup que hi estiguem tots. M'ha agradat que hàgim jugats els tres junts a l'entrenament", ha assenyalat el jove jugador davant els mitjans de comunicació.

Cop d'autoritat
Messi creu que és un moment interessant perquè el Barcelona doni un cop d'autoritat en la recta final de l'any, en la qual haurà d'afrontar tres proves de foc: Deportivo, València i Reial Madrid.

"Fa temps que no estem tots per la mala ratxa de lesions. Ara estan tornant tots. És un bon moment per tornar a recuperar el bon joc", ha afegit el futbolista, que ha tornat a subratllar que mantindrà el seu estil de joc, malgrat algunes crítiques pel seu excessiu individualisme.

"Evidentment, jugaré com sempre. No penso canviar", ha assenyalat el jugador, que no ha parlat amb Frank Rijkaard, després que aquest després del final del partit Espanyol-Barça va criticar l'argentí en assenyalar que li va faltar experiència per ser més determinant davant la meta rival. "Porto pocs anys a Primera i em falta experiència en moltes coses", ha precisat l'atacant.

Al jugador se li ha tornat a preguntar per l'estat anímic de Ronaldinho, després que el seu futur hagi tornat a ser motiu de debat una setmana més a l'entorn barcelonista. Messi ha tornat a mantenir el mateix discurs respecte al seu company: "El veig tranquil. Està treballant bé en tots els sentits".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES