Esports

Joan Laporta demana al barcelonisme que no centri la seva atenció en "collonades"

Futbol

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha evitat magnificar la polèmica que existeix al voltant de l'estat físic de Ronaldo de Assís, Ronaldinho, en precisar que si el jugador apunta que pateix unes molèsties, "se li ha de respectar".
En aquests moments, "el que li interessa a l'entrenador és prioritzar l'equip per damunt de tot, perquè és l'equip el que guanyarà. L'equip ha d'estar per damunt de qualsevol individualitat", ha sentenciat el president del Barcelona, que ha reclamat al barcelonisme que se centri "en allò important" i que no es desviï "amb anècdotes i collonades".

"L'assumpte de la continuïtat de Ronaldinho no ens té ocupats. El que ens preocupa és el final de temporada, i la planificació del futur l'estan fent els serveis tècnics", ha justificat Laporta.

I, precisament, per tot això, Laporta demana la màxima responsabilitat a tots –jugadors, entrenadors i directius, entre d'altres– per aconseguir els objectius.

Sense divorci
"No existeix divorci entre Ronaldinho i el Barcelona. El que es publica no ho controlo, i cadascú és lliure de publicar el que vulgui. Per descomptat, es manté una relació d'absolut respecte per Ronaldinho, que és un jugador que en la història recent del Barcelona ha donat molt al club i confio que donarà tot el que pugui", ha afegit.

Segons ha detallat, "de les ressonàncies que s'han fet no es deriva una lesió muscular, com així han dit els serveis mèdics, però el que sí que hi ha és un aspecte clínic que ha considerar-se i és que hi ha unes molèsties. I si hi ha molèsties, s'han de respectar i intentar donar el tractament adequat perquè desapareguin".

El jugador barcelonista pateix problemes a l'adductor de la cama dreta, que l'han mantingut apartat tres partits, a l'espera de la seva evolució per veure si podrà entrar en la convocatòria per a la trobada Betis-Barcelona de dissabte.

Pretemporada
Per altra banda, el Barça ja té un nou compromís per a la pretemporada. Els blaugranes jugaran el 30 de juliol amb la Fiorentina en homenatge a Artemio Franchi, l'expresident de la UEFA mort fa 25 anys i que dóna nom a l'estadi del club de Florència.

El partit s'emmarcarà en l'esperit de l'Any Europeu del Diàleg Intercultural i seguirà els partits del joc net i el rebuig al racisme, segons ha explicat el Comitè Executiu de la UEFA.

El president del Barça, Joan Laporta, ha agraït la invitació del president de la Fiore, Andre della Valle, i del president de la UEFA, Michel Platini, que presenciarà el partit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.