Esports

El Barça empata a zero a Pamplona

En joc l'Osasuna-Barça

El partit que han disputat aquest vespres Osasuna i FC Barcelona ha acabat amb el marcador inamovible. Bojan ha debutat en un partit sense gols que no ha tingut gaires incidències. A destacar les targetes a Josetxo, Deco, Iniesta i Izquierdo.

L'entrenador del Barcelona, l'holandès Frank Rijkaard, ha decidit deixar a la banqueta a Xavi Hernández i apostar per Andrés Iniesta i Giovani dos Santos per al partit que ja s'està disputant contra l'Osasuna al Reyno de Navarra. A la mitja part, el resultat és de zero a zero.

El tècnic ha amagat fins a última hora l'alineació, una incògnita després de la baixa a última hora de l'argentí Lionel Messi per una lleugera lesió.

El Barcelona ha sortit al camp amb Valdés; Zambrotta, Thuram, Milito, Abidal; Iniesta, Touré, Deco; Giovani, Ronaldinho i Henry. Per la seva banda, el tècnic de l'Osasuna, José Ángel Ziganda, ha alineat Ricardo; Izquierdo, Miguel Flaño, Josetxo, Corrales; Juanfran, Javi García, Puñal, Héctor Font; Portillo i Pandiani.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.