Esports

Laporta: "Si guanyem, estem en la lluita. I si no, no vull ni pensar-ho"

Ronaldinho i Deco formen part l'onze titular de l'equip del Barça que ara a les 19 hores s'enfrontarà al Reial Madrid al Camp Nou.

El president del Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat avui que una victòria del seu equip en el clàssic davant el Reial Madrid, el partit "amb més expectació del món", serviria per avivar la lluita per la Lliga, i ha reconegut que ni tan sols contempla la possibilitat de no guanyar els tres punts.

"Si guanyem, estem en la lluita per la Lliga. Si no, no vull ni pensar-ho. Només ens val la victòria", ha sostingut el dirigent blaugrana, qui ha insistit en la idea que el clàssic és "més important per al Barcelona que per al Reial Madrid", líder del campionat amb quatre punts més que el seu etern rival.

Laporta, a més, s'ha mostrat partidari de que juguin "tots els grans futbolistes dels dos equips", en resposta a la possibilitat que Guti o Ronaldinho siguin suplents, si bé ha subratllat el seu convenciment que la decisió de l'entrenador blaugrana, Frank Rijkaard, "serà la més adequada".

Moments abans de participar en el tradicional dinar entre les directives dels dos clubs, Laporta i el seu homòleg madridista, Ramón Calderón, han comparegut davant la premsa per oferir les seves últimes valoracions abans del clàssic.

El president blaugrana ha predit un clàssic "dels que fan història" i ha ofert una càlida benvinguda a la directiva del club blanc. "Tots gaudeixen amb aquest partit, un partit que dóna la raó a la vida de moltes persones, però els presidents som potser els que més patim", ha afegit.

El dinar de directives reuneix en una cèntric restaurant barceloní 17 directius del Barça i 12 del Reial Madrid, que gaudiran d'un menú format per crancs de riu, canelons de faisà amb 'tofu', besuc al forn, rostit de pollastre amb panses, pinyons i prunes i crema catalana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.