Esports

Torna Carles Puyol

Ronaldinho segueix sense entrar en la convocatòria pels seus problemes en el bessó dret

El defensa i capità del Futbol Club Barcelona Carles Puyol, recuperat d'un trencament en el lligament lateral extern del seu genoll esquerre, ha entrat a la llista de convocats que ha facilitat el tècnic blaugrana, Frank Rijkaard, amb vistes al partit que l'equip blaugrana disputarà dissabte davant del Llevant.

Puyol, qui es va lesionar fa tres mesos durant un amistós a Sud-àfrica, va rebre ahir l'alta mèdica. El capità blaugrana ha treballat amb molt intensitat per recuperar-se com més aviat millor de la seva lesió i té alguna opció d'entrar demà a l'onze titular.

Al marge de Puyol, també són novetats en la convocatòria el migcampista del filial Marc Crosas, qui ja ha estat citat en un parell d'ocasions amb el primer equip, i el davanter islandès Eidur Gudjohnsen.

Per contra, són baixa el lesionat Gianluca Zambrotta, qui pateix un trencament en el recte anterior de la seva cama dreta i estarà un mes de baixa, Rafa Márquez, afectat d'una contusió en el tendó d'Aquil·les del peu dret i que ha estat descartat per precaució, i Santi Ezquerro, per decisió tècnica.

El brasiler Ronaldo de Assís Moreira, Ronaldinho, segueix sense entrar en la convocatòria pels seus problemes en el bessó dret, encara que s'espera que el jugador pugui disputar el pròxim partit de Lliga de Campions davant l'Stuttgart.

La llista completa de convocats la formen: Valdés, Jorquera, Puyol, Henry, Xavi, Iniesta, Abidal, Oleguer, Deco, Touré Yaya, Thuram, Sylvinho, Milito, Messi, Giovani, Bojan, Marc Crosas i Gudjohnsen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.