Esports

Zambrotta: "La banqueta no és un problema per a Ronnie"

Davant l'Almeria, Ronaldinho va ser substituït per sisena vegada aquesta temporada

El defensa del Barcelona Gianluca Zambrotta ha restat importància a la possibilitat que el tècnic, Frank Rijkaard, pot donar descans al davanter Ronaldo de Assís 'Ronaldinho' en pròxim compromisos.

"La banqueta no és un problema per a Ronnie. Tenim molts partits aquest any, juguem cada tres dies i, de vegades, un descans pot anar bé", ha argumentat Zambrotta.

Davant l'Almeria, Ronaldinho va ser substituït per sisena vegada aquesta temporada. L'astre brasiler no passa un bon moment i, si segueix així, fins i tot podria perdre la titularitat.

Tot i això, Zambrotta creu que l'assumpte de Ronnie "pot passar-li a qualsevol jugador" -inclòs ell mateix- ja que "no sempre es pot rendir al cent per cent", però ha assegurat que veu el davanter blaugrana "tranquil i concentrat" i que no pensa a anar-se'n al Milan, "perquè està bé aquí".

Sobre Thierry Henry
Gianluca Zambrotta també ha parlat del rendiment del francès Thierry Henry. "Henry no és un problema, perquè està bé. Ell, com tots els jugadors que vénen a Espanya, necessiten una mica més de temps per acostumar-se al futbol d'aquí, però ahir va marcar un gol i tots estem feliços per ell".

L'internacional italià ha preferit, en canvi, no valorar el rendiment que el capità, Carles Puyol, va tenir en el lateral dret -la posició natural de Zambrotta- en el partit de Lliga de Campions davant el Glasgow Rangers. "Això hauries de preguntar-l'hi a l'entrenador, no a mi. Jo només em dedico a fer la meva feina", ha contestat.

Més explícit s'ha mostrat Gianluca Zambrotta quan ha estat interrogat sobre el codi intern que ha redactat el club. "No crec que això sigui tan important perquè se'n parli tant. Tots som jugadors internacionals amb experiència i bastant adults per saber què hem de fer per portar una vida professional", ha apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.