Esports

Puyol afirma que tenir Ronaldinho és "un honor" i nega que l'equip tingui 'Messi-dependència'

Puyol considera que entorn de Ronaldinho "s'ha creat un debat on no n'hi ha"

El capità del Barcelona, Carles Puyol, creu que tenir Ronaldinho a l'equip "és un honor" i no coincideix amb l'apreciació que l'equip de Frank Rijkaard depengui del joc de Leo Messi.
Puyol considera que entorn de Ronaldinho "s'ha creat un debat on no n'hi ha", perquè "Ronnie és importantíssim per a nosaltres i si volem guanyar títols el necessitem".

Puyol ha disculpat el brasiler en opinar que "no sempre pots jugar bé", però ha destacat "la bona actitud", així com "la feina" i el fet que Ronaldinho és "un jugador molt important" per al Barcelona.

Considera que el '10' blaugrana és feliç a Barcelona, però "quan sempre s'està parlant de coses", al final "acaba afectant". Puyol ha insistit que Ronaldinho té tot el seu suport: "Ell ho sap, jo he parlat moltes vegades amb ell i l'equip està al seu costat".

El defensa barcelonista ha assegurat que "qualsevol equip voldria tenir Ronaldinho" i ha recalcat que el jugador és propietat del Barça. "Gaudim d'ell (..), per a mi tenir-lo en el meu equip és un honor".

Leo Messi
A l'altre extrem es troba Leo Messi. "Està fent una temporada espectacular. No se li ha de donar tota la pressió (..). Cal repartir-la (..), però és veritat que està jugant molt bé, està creant perill, marcant gols. L'afició i la premsa et posen a dalt de tot, però això no vol dir que Ronnie no sigui important i que ara tot depengui de Messi", ha dit.

En tot cas, Puyol està convençut que a Messi no el distreuen els elogis de l'entorn i tampoc considera que l'equip tingui dependència exclusiva de Messi.

"No hi ha Messi-dependència, però és un jugador important que ara mateix està en un moment extraordinari i ho hem d'aprofitar. És un jugador diferent que sempre et pot resoldre un partit", ha argumentat.

El capità barcelonista ha parlat sobre Thierry Henry i també del paper dels joves Bojan Krkic i Giovani dos Santos a l'equip. De Henry, Puyol ha assegurat que no se l'ha de valorar únicament pels gols que marca sinó "pel treball que està fent".

Bojan i Giovani
Sobre Bojan i Giovani, Puyol ha afirmat que es tracta de "dos grans jugadors", que "estan jugant molt bé" i ofereixen "molt bona actitud".

Puyol també ha parlat sobre el codi intern de conducta. Ha dit que els capitans encara no havien parlat amb la resta de l'equip. "Hem de fer-ho aviat. Ho hem parlat entre els capitans i ara parlarem amb l'equip", ha afegit.

En tot cas, Puyol ha admès que els jugadors se senten més vigilats per l'entorn com a "conseqüència de la temporada passada", en què "tots ens vam portar una gran desil·lusió i la gent no vol que ens torni a passar".

Totes aquestes qüestions no són per a Puyol "cap problema", sempre que "es respecti la vida privada", encara que ha recalcat: "Som gent jove i també hem de tenir llibertat".

El capità barcelonista està preocupat per la vulneració de la privacitat en determinats àmbits: "No només amb els futbolistes, si mires programes de televisió, sembla que val tot. I això és preocupant i trist, perquè no deixem de ser persones i se'ns ha de valorar pel que fem en el terreny de joc".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.