Esports

El Barça confirma que Laporta es va barallar amb un exempleat

El Barça ha confirmat a www.infoesports.com que el seu president, Joan Laporta, i un extreballador del club, Juanjo Castillo, es van barallar diumenge al migdia a les portes d'un restaurant de Pedralbes.

Segons Juanjo Castillo, Laporta li va preguntar per què no el saludava i Castillo, acomiadat improcedentment i proper a Sandro Rosell, va respondre donant la mà al xofer i al guardaespatlles i ignorant al president, exclusió que va enrabiar Laporta. Al cap d'una estona de discussió, Castillo, que anava acompanyat de la seva mare, de 80 anys, va dir "fill de puta" al president des de l'altra banda del carrer. Aleshores, sempre segons la versió de Castillo, Laporta va córrer cap a Castillo, el va "agafar pel coll" i li va exigir que retirés l'insult.

Versió del Barça
La versió blaugrana no difereix gaire de la de Castillo però matisa que "Joan Laporta no va agafar pel coll l'exempleat", segons han assegurat a www.infoesports.com fonts oficials del Barça. El club afegeix que Laporta li va dir a la mare de Juanjo Castillo: "senyora, sento que hagi presenciat aquesta discussió i sàpiga que el club no ha tractat malament el seu fill".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.