Esports

Comença la recollida de signatures per presentar una moció de censura contra Laporta

El FC Barcelona ha comunicat a l'advocat Oriol Giralt, promotor de la moció de censura contra el president del club, Joan Laporta, que ja té a la seva disposició les paperetes en les quals ha de recollir els seus suports, segons ha explicat el soci barcelonista i impulsor de la moció.

Oriol Giralt començarà de manera immediata la recollida d'avals per portar la moció de censura a un referèndum entre els socis. Per a això, haurà de presentar almenys 5.882 suports.

Fa uns dies, Oriol Giralt i Christian Castellví, socis del Barcelona, es van presentar a les instal·lacions del club català per iniciar els tràmits per posar en marxa una moció de censura, i van presentar al club un escrit amb nou punts en el qual argumentaven la seva acció.

El Barcelona disposava de cinc dies per respondre i avui ja ha confirmat que el procés de moció de censura es posa en marxa.

Els emprenedors de la moció de censura disposaran de catorze dies hàbils per presentar els 5.882 suports. Giralt ha dit que en el seu grup existeix "una preocupació relativa" respecte a si el soci barcelonista "ja en va tenir prou amb la protesta de diumenge passat", i si amb això la massa social dóna per conclosa la seva queixa contra la directiva.

Tot i així, Giralt ha apuntat que té la confiança que en els catorze dies que tindrà el seu grup per recollir els suports els obtindrà "sense cap problema".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.