Esports

L'Espanyol derrota (0-5) amb comoditat el Peralada

Pretemporada

L'Espanyol s'ha imposat (0-5) amb molta comoditat al Peralada en el primer amistós de l'estiu en un partit que no ha tingut excessiu color, perquè els espanyolistes han estat molt superiors i han dominat a plaer.

El tècnic espanyolista, Bartolomé Márquez, ha aprovat amb nota el seu primer examen. El tècnic ha apostat per un 4-3-3 i la seva idea ha tingut un notable èxit. El jove Óscar Sielva ha estat molt encertat com a únic pivot defensiu i això ha permès a De la Peña actuar amb molta llibertat.

Precisament, el càntabre ha estat el primer a marcar en aprofitar una jugada de Valdo per banda dreta. Poc després, ha estat Luis García que ha marcat amb un sensacional remat de falta. Valdo ha finalitzat el carrusel de gols amb un bon remat a l'àrea petita.

La segona part ha començat amb un ritme trepidant. Rufete, després de combinar amb Riera, ha marcat el quart i Jonathan Soriano el cinquè en aprofitar una sensacional passada de Julián López de Lerma. A partir de llavors, el partit amb prou feines ha tingut història.

Márquez ha aprofitat per provar i ha presentat dos equips diferents en cada part. Encara que comptava amb les baixes de jugadors importants com Tamudo o David García, l'equip ha respost i ha demostrat que, a poc a poc, va assimilant les idees del tècnic.

A la falta que arribi l'anhelat migcampista, els blanc-i-blaus han evidenciat que aquesta temporada semblen disposats a assumir el protagonisme ofensiu i a tenir la pilota. La primera prova ha acabat amb un resultat satisfactori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.