Esports

Rijkaard veu el 4-0 de la Copa com "una motivació afegida" per al seu equip

El tècnic blaugrana recorda que el Coliseo és "un camp complicat" i que el Getafe està tornant a ser un equip perillós

L'entrenador del Barcelona, Frank Rijkaard, creu que l'humiliant eliminació que l'equip va patir en les semifinals de la Copa del Rei la temporada passada, ha de servir de "motivació afegida" perquè els seus jugadors guanyin demà en el Coliseo Alfonso Pérez.
Rijkaard opina que aquell 4-0 que el Getafe va endossar a un Barça indolent que venia de guanyar 5-2 el partit d'anada, "ja és història" i que el de demà "serà un altre partit", encara que ha deixat entreveure que sí que existeix cert ànim de revenja a la plantilla i això pot servir " perquè l'equip es mentalitzi i afronti el partit de la millor manera".

El tècnic blaugrana ha recordat que el Coliseo és "un camp complicat" i que el Getafe està tornant a ser un equip perillós després de superar una arrencada de temporada dubitatiu. "Juga més a futbol però, al mateix temps, ha encaixat molt pocs gols, està molt ben organitzat i últimament està en forma i jugant molt bé".

A més, Rijkaard opina que el seu nou tècnic, Michael Laudrup, ha sabut impregnar del seu estil al conjunt madrileny. "El Getafe transmet la imatge que Laudrup sempre ha donat en un camp de futbol: molt talent, molta tècnica, però també organització".

El Barcelona només ha sumat sis punts de quinze possibles com a visitant, i el tècnic holandès espera que al Coliseo Alfonso Pérez es vegi per fi un equip ambiciós i letal en la definició, característiques que els blaugranes només han exhibit al Camp Nou.

"Fora de casa no hem encaixat massa gols (els tres de Vila-real) i l'equip està treballant bé, però hem de començar a marcar la diferència amb gols", ha apuntat Rijkaard, qui ha parlat de l'associació que Messi i Ronaldinho han format sobre el terreny de joc en els últims partits per explicar de quins recursos no s'ha d'abusar mai.

"Cal marcar gols"
"No em sorprèn que hi hagi feeling entre ells dos, perquè són dos jugadors molt tècnics, capaços de tocar la pilota entre molts oponents i tornar-lo a tocar una i una altra vegada, però també cal marcar gols, perquè si no, pots patir contra qualsevol. A més, si jugues fent moltes parets i fent córrer al rival darrere de la pilota, et pots portar una hòstia, i també cal pensar a protegir els jugadors", ha argumentat.

Finalment, Frank Rijkaard ha elogiat la qualitat del migcampista Cesc Fábregas, a qui el Barça podria intentar recuperar la temporada que ve pagant un traspàs a l'Arsenal.

"Ara per ara, és un dels jugadors que més destaquen al futbol mundial. A la seva edat, i jugant en un club com l'Arsenal, ja és una de les figures de l'equip, i cal felicitar-lo per la feina que està fent", ha manifestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.