Esports

Laporta admet que el Barça té una "espina clavada" per la derrota avui fa 6 mesos a Getafe

El president del Barcelona, Joan Laporta, no ha dissimulat aquest migdia a Madrid que encara té l'orgull ferit per l'àmplia derrota que va patir el seu equip la temporada passada a la Copa del Rei contra el Getafe (4-0), en assegurar que segueix sent "una espina que encara tinc clavada".
Al Barça encara es té molt present aquella ensopegada en el partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei al camp del Getafe, i possiblement no tant pels guarismes en el marcador com pels esdeveniments que es van desencadenar posteriorment, com la suma de mals resultats que van frenar el seu camí cap a la consecució de la Lliga.

El president del Barça ha assistit avui a una reunió de penyes barcelonistes a Torrejón de Ardoz, on ha estat complimentat pels seguidors del club català a les localitats de la comunitat de Madrid. Quan ha atès els mitjans, el president barcelonista ha donat molts ànims als seus jugadors, amb vista al partit d'aquesta nit a Getafe (20h.), però no ha amagat la seva frustració pel 'ko' coper de la temporada anterior.

L'equip va tocar fons
"Aquell 4-0 va ser la meva pitjor experiència com a president des que ens vam fer càrrec del club el 2003. El resultat va desencadenar una sèrie de fets que va afectar la confiança dels jugadors", ha assenyalat Laporta.

"Aquells mals resultats [empats a un gol contra el Betis i Espanyol] ens van fer perdre la Lliga, i la sensació que tinc ara és com una espina clavada pel que va passar la temporada anterior", ha continuat el president barcelonista, abans de desplaçar-se al dinar amb els dirigents del Getafe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.