Esports

Trànsit i cossos policials preparen un dispositiu especial per al GP de Motociclisme a Montmeló

Per evitar retencions a l'entrada, Trànsit recomana arribar amb antelació, ja que el Circuit obrirà cap a les set del matí

El Circuit de Catalunya de Montmeló mobilitzarà 105.000 aficionats, segons les previsions més conservadores, al Gran Premi de Catalunya de Motociclisme 2007. D'aquests, un 15% accediran al circuit en transport públic. I la resta, en motos, cotxes i autocars. Per això, el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra, les policies locals de Montornès, Montmeló, Granollers, Mollet i Parets del Vallès i la mateixa organització del Circuit de Catalunya han establert un dispositiu especial per facilitar els accessos a l'entorn de Montmeló.

L'objectiu és que es pugui gaudir de la festa relacionada amb aquest esdeveniment esportiu amb seguretat. Per aconseguir-ho hi haurà diferents controls per identificar vehicles que puguin posar en perill el desenvolupament de la festa o que no tinguin la documentació necessària.

Una primera corona fora de Montmeló disposarà de diversos controls de pas amb l'objectiu d'evitar que arribin a la concentració vehicles modificats irregularment o sostrets, sense la documentació en regla o sense assegurança. També es faran controls d'alcoholèmia a altres vies de la comarca.

Un cop a Montmeló, els agents treballaran per evitar conductes de risc o incíviques que puguin causar accidents o pertorbar les activitats recreatives que acompanyen la concentració de motocicletes.

Per evitar retencions a l'entrada, Trànsit recomana arribar amb antelació, ja que el Circuit obrirà cap a les set del matí, utilitzar el transport públic o intentar omplir al màxim les places dels vehicles.

El SCT ha recordat que el peatge de Mollet del Vallès de l'autopista AP-7 serà gratuït per a les motocicletes que passin per la cabina manual i que els aparcaments seran gratuïts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.