Esports

Chris Vermeulen guanya la carrera de Moto GP a Le Mans

L'australià Chris Vermeulen ha guanyat el seu primer gran premi del Campion del Món de Motoclisme en vèncer avui en el Gran Premi de França, en el circuit de Le Mans. Després de Vermeulen s'han classificat l'italià Marco Melandri i el líder del mundial, l'australià Casey Stoner. El català Dani Pedrosa ha quedat en quarta posició per sobre de l'alemany Alex Hofmann i l'italià Valentino Rossi, en una carrera en què la protagonista ha estat la pluja.

 Jorge Lorenzo ha guanyat la carrera de 250cc del Gran Premi de França i suma la seva quarta victòria en el campionat del món. Després de Lorenzo ha entrat en segon lloc l'italià Andrea Dovizioso, que també és segon en el mundial, i el pilot de San Marino Alez de Angelis.

El valencià Sergio Gadea ha guanyat el Gran Premi de França en 125cc al circuit de Le Mans, seguit del txec Lukas Pesek i el britànic Bradley Smith. L'italià Mattia Pasini ha sortit fora de la pista i ha quedat eliminat de la cursa.

És la primera vegada que Gadea guanya un gran premi en la seva carrera esportiva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.