Esports

Ronaldinho recorda que té contracte fins al 2010

Barça

El brasiler Ronaldinho ha afirmat que participarà als Jocs Olímpics de Pequín 2008, com un dels reforços de la selecció olímpica brasilera. El davanter a més, assegfura que continua al FC Barcelona, segons declaracions difoses avui per mitjans brasilers.

"Tinc la certesa que estaré a Pequín", va dir Ronaldinho als periodistes després del partit d'ahir a la nit entre el Brasil i l'Argentina per les eliminatòries sud-americanes, al qual va assistir des d'una llotja de "celebritats".
Poc abans, en una entrevista amb el canal Sport TV, Ronaldinho havia confessat que va ser difícil per a ell presenciar el partit com a públic i que li hauria agradat ser al terreny de joc. "Si Déu vol tornaré" a la selecció, va afirmar.

"Estic recuperat de la lesió i vull tornar a la selecció com més aviat millor. És molt dur quedar-se fora", va dir el futbolista.

Sobre la seva permanència al Barcelona, ha afirmat que el seu futur es decidirà el mes que ve, però que mentrestant continua al club català.

"Tinc contracte amb el Barcelona fins al 2010. El moment és de tranquil·litat. D'aquí fins al 19 de juliol poden passar moltes coses", va afirmar.

En converses amb periodistes, Ronaldinho va evitar entrar en una polèmica amb el nou tècnic Josep Guardiola, qui ha dit fa dos dies que no comptarà amb el brasiler a la seva plantilla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.