Esports

Roben a casa de Ronaldinho però no s'emporten la Pilota d'Or

Futbol

Han robat a la casa de Ronaldinho a Galliate Lombardo, al nord d'Itàlia. S'han endut rellotges i joies però no han pogut agafar la Pilota d'Or, que resta al seu lloc.

El robatori, sobre el qual informa el diari milanès Corriere della Sera, és obra de lladres experts, segons la policia, i es va produir dimarts a la matinada, aprofitant que el futbolista, la seva família i el seu personal de servei són al Brasil amb motiu de les festes nadalenques.

Així, els lladres van aprofitar un descuit del servei de seguretat de la casa per entrar al domicili del davanter del Milan a través d'una finestra d'un dels banys de la gran residència.

En la seva declaració a la policia, els vigilants asseguren que quan van detectar la presència dels lladres ja era massa tard: no van poder fer res més que veure com fugien quatre persones i disparar uns trets a l'aire per intentar intimidar-los.

“Només un inventari i una denúncia detallada permetrà fer un balanç precís del que han robat, però per fer-ho cal esperar que Ronaldinho o algun dels seus familiars tornin a Itàlia”, diu el diari italià.

Segons el rotatiu, “els lladres no han tocat, en canvi, els armaris en què el jugador custodia les seves botes de futbol, les samarretes dels clubs de futbol on ha jugat, en definitiva, tot el que fa d'un jugador un ídol de masses”.

La informació difosa pel Corriere della Sera indica que els lladres no van tenir temps d'arribar a la caixa forta on l'exblaugrana guarda la preuada Pilota d'Or, que li van concedir l'any 2005, quan era jugador del FC Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.