Esports

Ronaldinho està llest per dir adéu avui

Barça

Fa pràcticament un any que Ronaldinho no trepitja la sala de premsa del Camp Nou, que no dóna cap explicació a l'afició del Barça i, pel que s'intueix, tampoc té cap intenció de fer-ho ara que està a punt de confirmar-se el seu adéu. El crac brasiler espera segellar en les pròximes hores la seva desvinculació del club, però des de la mateixa entitat barcelonista no es podia assegurar ahir que el canarinho es deixi veure a Barcelona, tal com se li ha requerit.

Avui que comença la pretemporada, el Barça ha citat Ronaldinho a l'estadi, però el representant i germà del jugador, Roberto de Assís, ja ha anunciat que està descartat que arribi per entrenar-se i que, en tot cas, ja donarien senyals de vida al llarg del dia. De fet, De Assís no va voler confirmar si l'encara futbolista del Barça es desplaçarà a la Ciutat Comtal o si es quedarà al Brasil, on es prepara per a una eventual participació als Jocs Olímpics de Pequín. Dimarts que ve està convocat amb la selecció brasilera.

Cansat del Milan
Si bé en principi el Barça espera avui Ronaldinho, no té cap certesa de la seva arribada. L'únic segur és que Roberto de Assís sí que s'entrevistarà amb el secretari tècnic blaugrana, Txiki Begiristain, per accelerar l'operació sortida. Si bé el Milan era inicialment el destí favorit, el crac, cansat d'esperar el club italià, està perfilant les últimes converses per al seu traspàs al Manchester City.

El City, que té dos internacionals brasilers a la plantilla -Jõ i Elano- i disputarà la UEFA aquesta temporada, està a punt de convèncer Ronaldinho amb una extraordinària proposta econòmica.

L'oferta del Manchester City al Barça per acordar el traspàs del jugador també és molt més favorable que la del Milan, ja que pràcticament dobla la de l'entitat rossonera. El City hauria fet ja arribar per escrit a les oficines del Camp Nou una proposta de 32 milions d'euros. El serial Ronaldinho està a punt de tancar l'epíleg.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.