Esports

Traca final milanesa

FC Barcelona

S’ha canviat de look, amb trenetes afro, es va amagar el rostre sota unes immenses ulleres de sol i una gorra negra, però li va ser impossible passar desapercebut. Feia massa temps que se l’esperava. Ronaldinho portava dos mesos sense trepitjar Barcelona i el seu sol retorn ja va constituir notícia. Però la grossa es pot produir avui o demà com a molt tard. El brasiler se’n va sí o sí, i tot apunta que finalment se’n sortirà i marxarà al Milan. La millor proposta per a la seva venda continua sent la del Manchester City, però a l’hora de tancar-se aquesta edició dirigents del Barça valoraven citar-se en un sopar amb el vicepresident del club italià, Adriano Galliani i l’emissari Ernesto Bronzetti, per negociar-ne el traspàs.

Barça i Ronaldinho es van donar un màxim de 72 hores de marge per concretar la seva marxa. El brasiler va aterrar a Barcelona a primera hora de la tarda acompanyat del seu germà i representant Roberto de Assís amb l’estratègia ben clara. La proposta econòmica del City és suculenta –tant per al jugador (uns 250.000 euros a la setmana) com per al Barça (32 milions més alguns variables), però esportivament és el Milan qui millor cobreix les seves aspiracions, i el jugador està pressionant perquè el club blaugrana accepti l’oferta inferior de l’entitat italiana.

No en va, tot just aterrar, Ronaldinho i Roberto de Assís es van allotjar al mateix hotel en què tenia reservada una suite presidencial Galliani. Els dos germans brasilers van acudir al Camp Nou per entrevistar-se amb el secretari tècnic blaugrana, Txiki Begiristain, l’entrenador Josep Guardiola i l’executiu Raül Sanllehí, al mateix vestidor, per evitar ser vistos i haver d’atendre la premsa. Després d’una reunió que no va durar més de mitja hora, Ronaldinho i Roberto van tornar a l’hotel i allà es van reunir amb els emissaris italians. El Milan té pressa per anunciar el seu fitxatge perquè demà l’equip rossonero comença a entrenar.

Per la porta gran
A l’hora de tancar-se aquesta edició, el Milan no havia presentat al Barça una oferta en ferm pel crac, però el Barça ja sap que en cap cas igualaria la proposta del Manchester City. Al matí, el president del club blaugrana, Joan Laporta, va apuntar que tancar el traspàs del jugador al City seria “un èxit”, però a la tarda, després d’una reunió de la comissió delegada del club a la qual van assistir els deu directius que continuen al càrrec, el vicepresident Alfons Godall ja matisava que Ronaldinho podia acabar triant el Milan. “Ronnie ha de quedar satisfet i ha de marxar de la millor forma possible, perquè ha estat un referent del club les últimes temporades. Se li ha de donar la millor sortida i el Barça ha de veure atesos també els seus interessos”, va indicar.

També Guardiola va assegurar que “Ronaldinho sortirà bé del club. Com a aficionat tinc un record immens d’ell”, va concloure.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.