Esports

Cristiano Ronaldo avança Ronaldinho en popularitat

El portuguès Cristiano Ronaldo, del Manchester United, és el nou jugador amb major valor mediàtic i desbanca d'aquest lloc d'honor al brasiler Ronaldinho, que ara és tercer, segons un estudi presentat avui a Madrid per la Universitat de Navarra.

Francesc Pujol, professor de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Navarra, i Pedro García del Barrio, de la Universitat Internacional de Catalunya, són els autors de l'estudi que inclou el rànquing de valor mediàtic dels jugadors, dels clubs i ressenya les fites més importants de la temporada.

L'informe evidència que la Lliga Anglesa ha estès la seva supremacia mediàtica i que al costat de Cristiano Ronaldo, el Manchester United són els grans protagonistes de la temporada.

L'actual líder mediàtic, Cristiano Ronaldo, ha pujat 21 llocs des de setembre de l'any passat a aquest mes de juny i ha assolit un valor mediàtic de 12,6 punts, una mica més que el seu company d'equip, l'anglès Wayne Rooney que figura segon amb 12,3.

Ronaldinho ha passat de ser líder a la tercera posició amb 11,9; Beckham manté el quart lloc amb 10,6, i Ronaldo, ara en el Milan, que era segon ha baixat fins a la cinquena plaça.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.