Esports

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes anima a protestar contra la RFEF

Convida a queixar-se a través del seu lloc web www.seleccions.cat

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes anima a protestar contra la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per negar la disputa del partit entre Catalunya i els Estats Units el pròxim 14 d'octubre.
Des de l'entitat es convida aquells que siguin contraris a la mesura a queixar-se a través del seu espai web www.seleccions.cat. La protesta anirà dirigida al màxim responsable de la RFEF, Àngel María Villar. Així, la Plataforma dóna tot el suport a la Federació Catalana de Futbol (FCF) per una actitud "intolerable", tal com l'han definit des de Proseleccions Esportives Catalanes.

La iniciativa consisteix en un escrit en el qual només cal afegir el nom complet i el NIF. A més a més, durant la celebració de l'Onze de Setembre a l'estand de l'associació, situat a l'Arc de Triomf de Barcelona, es farà el mateix, però en aquest cas serà per correu postal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.