Esports

La UFEC afirma que només el Ministeri d'Afers Exteriors pot prohibir el Catalunya-Estats Units

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha facilitat un comunicat en relació a la no autorització del partit de futbol entre les seleccions de Catalunya i els Estats Units, previst pel 14 d'octubre, on afirma que "només el Ministeri d'Afers Exteriors podria impedir el partit atenent a raons polítiques".

La UFEC, a qui d'acord amb la legislació vigent li correspon el foment exterior de les seleccions catalanes així com la promoció d'aquelles activitats que permetin la projecció exterior de Catalunya com a país esportiu, ha fet un estudi de les normes aplicables al conflicte creat per la postura de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i ha determinat que la Federació Catalana de Futbol (FCF) no necessita cap autorització.
L'informe de la UFEC estableix que les federacions integrades a la RFEF, han de facilitar a aquesta la informació necessària per tal que pugui conèixer, en tot moment, la programació i desenvolupament de les activitats esportives, però en cap cas, quan aquestes no tinguin la consideració d'oficials, no existeix la necessitat d'autorització.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.