Esports

El PP demana a la secretària de l'esport que "no fiqui en embolics" els esportistes per jugar el Catalunya-EUA

El secretari d'Organització del Partit Popular de Catalunya, Xavier García Albiol, ha demanat a la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, que "no fiqui en embolics" els esportistes en aconsellar-los que disputin el partit amistós entre les seleccions de Catalunya i els Estats Units, el pròxim 14 d'octubre, encara que no hagin obtingut el permís de la Federació Espanyola de Futbol.

Amb aquests consells, Albiol considera que Pruna demostra "molt poc coneixement" sobre esport i ha reforçat aquesta opinió recordant que hi ha alguns jugadors de bàsquet catalans, com Pau Gasol, que estan competint amb la selecció espanyola a l'Eurobasket.
La secretària general de l'Esport ha fet aquestes recomanacions als futbolistes catalans perquè juguin el partit entre Catalunya i EUA, "amb o sense autorització" de la Federació Espanyola de Futbol. Pruna ha recordat que les federacions catalanes tenen "personalitat jurídica pròpia", tot i que hauria preferit l'autorització.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.