Esports

Valverde demana que sigui l'àrbitre qui aturi el partit si un jugador es lesiona

Ernesto Valverde, tècnic de l'Espanyol, ha explicat avui que en cas que hi hagi un jugador estirat sobre el terreny de joc el seu equip no xutarà la pilota fora i que ha de ser l'àrbitre qui decideixi aturar el joc.

"Hem avisat l'Osasuna i volem que sigui l'àrbitre qui pari el partit. Ho vam proposar a l'Athletic i vam avisar que no xutaríem la pilota fora, perquè al final s'estava convertint en una petita trampa i tothom s'estava passant una mica", ha comentat.

Ho van proposar Valladolid i Mallorca
Valverde ha explicat que tant el Valladolid com el Mallorca van proposar aquesta mesura a l'Espanyol en els seus respectius partits i que el resultat va ser positiu: "No volíem prendre una decisió d'aquest tipus a la lleugera. El joc té més vivacitat i tots en sortim guanyant; és una bona mesura".

Així mateix, ha deixat clar que abans dels partits es comuniquen a l'àrbitre perquè no hi hagi dubtes. "Tothom sap si hi ha una lesió d'importància o no, hi ha jugades en què la gent dubta, però nosaltres som partidaris que segueixi el joc", ha acabat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.