Esports

Valverde no creu en els laments per reaccionar

Espanyol

Tres decepcions i prou. La consigna a l'Espanyol és ben clara. Prou de lamentar les baixes i els problemes perquè el tren de la Champions està aquí i els blanc-i-blaus no poden permetre's el luxe de cedir terreny davant el Vila-real i l'Atlètic. Un Betis desesperat per escapar-se de la zona de descens visita avui el Lluís Companys (17:00 h, PPV) amb el dubte de com reaccionarà l'onze local a la pèrdua de la seva columna vertebral.
La infermeria i el calendari internacional han complicat el panorama. L'afició periquita, però, s'ha il·lusionat de valent gràcies a una temporada fins ara històrica. La ratxa de partits sense perdre queda ara enrere i l'equip afronta un nou examen: demostrar capacitat de reacció en els mals moments. Dues derrotes a la Lliga i l'eliminació a la Copa han aportat un toc amarg al present, i el Betis és el primer pas per tornar a endolcir la realitat.

El calendari és ara assequible, si bé amb l'onze de Valverde sembla al revés, així que la manera d'afrontar els duels d'avui i els següents amb el Getafe i el Recreativo és una incògnita. "La victòria ens suposaria tornar al camí d'abans, oblidar les últimes dues derrotes i tornar a guanyar per reafirmar-nos a la zona on estem", deia el tècnic.

Amb Kameni a la Copa d'Àfrica, Moisés sancionat i les lesions de Tamudo, Jarque i Lafuente, Valverde presentarà un onze de circumstàncies amb la pressió de fer reaccionar l'equip després de les desfetes. De la Peña torna a la convocatòria, com Riera, però apunta a suplent.

Valverde, que va lloar l'augment d'agressivitat del Betis des del canvi d'entrenador, va mantenir-se fidel al discurs allunyat del victimisme amb l'esperança que els teòrics suplents aportin més. "No estem en el moment que m'agradaria perquè prefereixo tenir tots els jugadors disponibles, però res més -va sentenciar-. Els que entren també són importants i tenim un partit en què sumar tres punts és fonamental".

Valverde vol fitxar
El partit suposarà una prova de foc per a Jonathan Soriano, tot i que Valverde es mostra partidari de fitxar i curar-se en salut en cas que hi hagués una nova lesió. "Busquem algú que ens pugui ajudar, amb experiència i que sapiguem segur que ens pot donar un cop de mà", va indicar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.