Esports

Ernesto Valverde aposta per les rotacions avui a San Mamés

’entrenador blanc-i-blau no veu un factor clau en els problemes de l’Athletic a la Lliga

El calendari és tan dens al gener que obliga a dosificar esforços. Ernesto Valverde n’és conscient i avui tirarà de rotacions per no castigar més les cames de jugadors com Riera, que ni va viatjar, Tamudo, Moisés i De la Peña. Els suplents tindran una oportunitat de reivindicar-se i reclamar la seva dosi de glòria en una temporada històrica contra un Athletic, amb l’aigua al coll a la Lliga, que necessita oferir alguna alegria a l’afició.

L’onze de l’Espanyol avui a San Mamés oferirà una bona proporció de cares noves. Des de l’obligada de Lafuente a d’altres com Lola, Àngel, Chica i Moha. Suplents amb la missió d’estar a l’altura i encarrilar l’eliminatòria de vuitens. “No faré una revolució, però tenim partits molt seguits i faré canvis. He d’ajustar la convocatòria pensant que són un rival molt fort i que no tenim un equip gaire alt”, va raonar Valverde.

Sense Coro
Entre les absències destaca el nom de Coro. Si no juga ni un partit així, té els dos peus fora del club a l’estiu. Amb uns o altres, l’objectiu és aprofitar l’ansietat de l’Athletic per allargar la ratxa fins als 17 partits sense perdre. Com en l’eliminatòria contra el Dépor, el rival té prou problemes a la Lliga per pensar que una eliminació els estalviaria una distracció, teoria que Valverde no compartia. “No tenim avantatge per la nostra situació a la Lliga –va afirmar–. Són competicions diferents i a la Copa t’ho jugues tot a una carta”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.