Esports

Bassat suspèn la temporada del Barça i assegura que Laporta l'ha "decebut" com a persona

El publicista català afirma en una entrevista a 'El Mundo Deportivo' que hi ha hagut "un excés de prepotència des del principi de temporada"

El publicista Lluís Bassat, candidat a les eleccions a la presidència del Barcelona el 2000 i 2003, ha qualificat la temporada del Barça de "molt dolenta", assegura que Joan Laporta l'"ha decebut" com a persona i aventura que si aquest balanç es repeteix, l'equip directiu blaugrana "no passa de la temporada que ve".

Bassat, que fins ara havia utilitzat un elegant discurs en els tres primers anys de Laporta al capdavant del club, ha decidit passar a l'acció, especialment perquè se sent decebut després que el president del Barça li prometés una vicepresidència de la Fundació del Club, oferiment que no s'ha concretat.

En unes declaracions al rotatiu Mundo Deportivo, Bassat ha explicat que el seu balanç de la temporada és "molt dolent", ja que, segons el seu entendre, "hi ha hagut un excés de prepotència des del principi de temporada", quan l'equip va perdre la Supercopa d'Europa.

Redreçar la situació
"El president hauria d'haver parlat amb l'entrenador i el director tècnic per redreçar la situació (..) Hauria d'haver agafat el toro per les banyes des del principi, no ho va fer i així ens ha anat", insisteix.

En general, Bassat considera que la temporada s'ha saldat directament amb "un suspens". Bassat considera que "el soci ja té la mosca darrera l'orella, perquè el Barça no juga bé".

Un càrrec a la Fundació
Personalment, el publicista se sent "decebut" amb Laporta, perquè, segons relata Bassat, li va prometre una vicepresidència de la Fundació del club el desembre passat i des d'aleshores no ha tingut cap notícia del president del Barça: "Laporta no ha complert la seva paraula i jo ja hi he perdut la confiança com a persona".

A més, Bassat ha criticat que ni Laporta ni Frank Rijkaard ni les estrelles de l'equip visitessin Nelson Mandela en el partit que va jugar el Barça a final de temporada a Sud-àfrica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES