Esports

Abidal serà el titular i Sylvinho, el suplent

"Pot jugar de central en cas d'emergència", però que el club l'ha fitxat "per fer-se fort a la banda esquerra"

El secretari tècnic del Barcelona, Aitor 'Txiki' Begiristain, ha destacat avui que, amb la incorporació de l'internacional francès Eric Abidal, "es millora la qualitat i el físic de la plantilla". Begiristain ha apuntat que Abidal, que actua a la demarcació de lateral esquerrà, "pot jugar de central en cas d'emergència", però que el club l'ha fitxat "per fer-se fort a la banda esquerra".

El secretari tècnic del Barça ha confirmat així mateix que Silvio Mendes 'Sylvinho' serà el suplent del defensa lionès, després de la marxa de Giovanni van Bronckhorst al Feyenoord.

"Després d'analitzar el que ha ocorregut aquesta temporada, enteníem que la de lateral esquerrà era una posició que es podia millorar. Abidal sempre ha estat la nostra primera opció, i amb ell i Sylvinho aquí, som forts una altra vegada", ha assenyalat.

De l'exjugador de l'Olympique de Lió, Begiristain n'ha destacat que "té un físic extraordinari, és alt (185 centímetres), molt ràpid i amb criteri", i ha justificat el fet que sigui un jugador amb un perfil eminentment defensiu.

"El futbol va evolucionant i cal veure les necessitats que tenim a la plantilla. Amb la qualitat tan gran que tenim al davant, el que volem ara és ser més forts darrere", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES