Esports

El lateral Eric Abidal, nou fitxatge del Barça

L'arribada d'Abidal serà la tercera incorporació del Barça per la temporada que ve

El lateral francès Eric Abidal ha anunciat el seu fitxatge pel Barça, cosa que no ha estat confirmada per l'entitat blaugrana que, per mitjà d'un portaveu, ha assegurat que l'acord està "pròxim" però no està "totalment tancat".

En unes declaracions a Catalunya Ràdio, el jugador de l'Olympique de Lió ha explicat que ha de tornar avui mateix a Lió per resoldre una paperassa i que demà tornarà.

"Tornaré demà per passar ja la revisió mèdica", ha dit l'internacional francès, qui podria ser presentat pròximament si es confirmen les previsions del jugador.

Per quatre temporades
Segons diferents informacions, no confirmades des del club blaugrana, Abidal signarà pròximament pel Barça per a quatre temporades a canvi d'uns 15 milions d'euros.

Si finalment es confirma l'operació, l'arribada d'Abidal serà la tercera incorporació del Barça per la temporada que ve, després del fitxatge del francès Thierry Henry (ex-Arsenal) i de l'ivorià Touré Yaya (Mònaco).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.