Esports

L'Ajuntament de Barcelona ubicarà els aficionats del Manchester United al port Olímpic

L'Ajuntament de Barcelona habilitarà el punt de trobada per als aficionats anglesos del Manchester United a la zona del port Olímpic dins del dispositiu preventiu per al partit de Lliga de Campions que enfrontarà a l'equip anglès amb el FC Barcelona i que coincideix amb la celebració de la festa de Sant Jordi, el dia 23 d'abril, ha informat el consistori.

El dia del partit, en previsió de l'arribada d'entre 5.000 i 7.000 aficionats del Manchester, i coincidint amb la celebració del dia de la rosa i el llibre que concentra molts ciutadans al centre de la ciutat, l'Ajuntament habilitarà una zona d'acollida al moll de la Marina, prop del port Olímpic i la zona de platges de la ciutat.

En aquest meeting point hi haurà activitats esportives, musicals i d'oci per als aficionats que es desplacin a Barcelona. L'Ajuntament també estudiava les alternatives de concentrar els seguidors en altres zones, com el Maremàgnum, on ja van ser ubicats els seguidors del Schalke alemany, els voltants del Camp Nou i el parc del Fòrum.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES